Return to site

Valse Profeet voor rechtbank! Dinsdag 16-7-2019! update ze is failliet!!!

de eerste in een reeks van .....

Dinsdag 16-7 Rechtbank Lelystad 10.00 uur Faillisementsaanvraag t.b.v. I. v.d. W

Liefde is het antwoord, altijd!

Deze woorden uitspreken en opschrijven is niet zo heel moeilijk maar écht in de praktijk uitvoeren is toch een ander ding weet ik inmiddels uit eigen ervaring. Sinds ik rechtop ben gaan staan voor mijn missie en dit ook deel met de wereld, ervaar ik weerstand en tegenwerking. Daar was ik prima op voorbereid en vind daar ook niets mis mee totdat het op een grensoverschrijdende wijze gebeurt.

En precies dat is wat ons de afgelopen maanden overkomt. Compassie voelen voor personen die het normaal vinden anderen en mij publiekelijk ten gronde te richten, blijkt ook voor mij een uitdaging. Het is een logische reactie om vanuit emotie te reageren en je te verlagen naar datzelfde niveau, dat toch maar niet doet omdat je weet dat het je nergens brengt. Hoe lang hou je dat vol? Tot welk punt laat je het gebeuren en kijk je lijdzaam toe hoe de poten onder je stoel vandaan gezaagd worden? Geloof me, dit zijn vragen waar je het antwoord pas op weet als het je echt zelf overkomt en zelfs dan is het juiste antwoord moeilijk te geven. Waar doe je goed aan als je messenger weer volloopt met berichten naar aanleiding van de zoveelste persoonlijke aanval met als enige doelstelling jou te breken?

Liefde is het antwoord, altijd!

En toch heeft iedereen een grens die ooit een keer wordt bereikt en pas dan wordt prachtig zichtbaar waar je staat in je persoonlijke ontwikkeling. Je hebt namelijk altijd een keuze hoe je omgaat met en reageert op ‘online zinloos geweld’ als het je overkomt maar zeker ook als toeschouwer. Op dit moment overkomt mij beiden en na maandenlang te hebben gezwegen, kies ik nu anders.

Genoeg is genoeg. Smaad, laster en bedreiging is echt ontoelaatbaar en nu die lijn bewust is overgestapt, kan en wil ik niet langer meer stil zijn vanuit liefde voor mezelf en de mensen om mij heen. How low can you go?

Dat vraag ik mezelf echt af. Daar willen we een antwoord op en daarom zoeken we de dialoog via een open webinar. Communicatie is nog altijd de sleutel tot oplossingen en schept duidelijkheid in verhalen die vaak door oordelen en aannames tot stand zijn gekomen. Het blijft een interessant fenomeen om te zien hoe mensen in hun eigen leugens gaan geloven en vervolgens hun best doen anderen te overtuigen omdat ze zich alleen gesteund door een groep oppermachtig voelen. Een verhaal heeft altijd 2 kanten en heel vaak is het niet wat het lijkt. De afgelopen jaren heb ik mogen leren dat alles bij jezelf begint en dat alleen jij verantwoordelijk bent voor de keuzes die je maakt in je leven. ‘It takes two to Tango’ en daar gaat het vaak mis als er oplossingen worden gezocht voor ontstane situaties. Wie is er dan verantwoordelijk? Dat is een interessante vraag waarop het antwoord pas simpel is zodra je werkelijk begrijpt dat jij echt zélf verantwoordelijk bent voor de keuzes die jij maakt en dus ook voor de consequenties die daaruit ontstaan.

Morgen komt er een einde aan zo’n ontstane situatie omdat een ander die keuze heeft gemaakt en schijnbaar denkt dat een faillissement de beste oplossing is. Ik vind het na 8 jaar helemaal prima. Het zijn dezelfde 8 jaar die mij hebben gebracht waar ik nu ben en laten doen wat ik nu doe. Ik heb mijn innerlijk huiswerk gedaan door de leerlessen aan te gaan en de prijs te betalen. Schijnbaar was dit nodig om mezelf weer te vinden waardoor ik eindelijk mijn eigen waarheid heb gecreëerd. En ja, als die afwijkt van de norm dan nodigt dat anderen uit om te trappen en te verlagen naar werkelijk grensoverschrijdend gedrag om als ‘anonieme keybord warrior’ je gram te halen in plaats van zelf eens in die spiegel te kijken.

Laten we verbinden in een open gesprek. Ik ben oprecht geïnteresseerd in je verhaal en beweegredenen. Donderdagavond 20 uur staat onze afspraak en ik ben benieuwd of je er bent. Ik ontmoet je graag vanuit licht, liefde en waarheid.

tot zover de "opening" tot gesprek....

Sinds vorig jaar hebben we contact gezocht met jou en A. over de samenwerking met M. we wilden jullie oprecht waarschuwen. Wisten wij veel dat de duivel altijd op dezelfde hoop schijt. Soort zoekt soort en dat was na een paar telefoongesprekken al duidelijk. A. zocht de confrontatie in een "open webinar" en daarna was hij niet meer voor rede vatbaar. Geconfronteerd met FEITEN ging hij zelfs volledig door het lint. Daar kwam een doodsbedreiging uit, waarvan door ons aangifte is gedaan.

Klaarblijkelijk zijn er eerdere incidenten geweest want het Openbaar Ministerie is e.e.a. aan het onderzoeken en dat is nog niet afgerond.

Daarnaast is er een geluidsbestand van de bedreiging van A. naar mij, een serieuze doodsbedreiging, maar dat bestand mag hangende het onderzoek nog niet gedeeld worden. Zodra dat is afgerond zal ik dat bestand ook hier plaatsen, zodat alle betrokkenen het bestand zelf kunnen beluisteren. Daar heb je geen Webinar voor nodig.....

ANTWOORD op Webinar verzoek

Waarom zou ik in een webinar gaan met mensen die mij bedreigd hebben en waarvan ik aangifte gedaan heb. Ik verzoek de redactie van Radar om mijn naam en de naam van mijn bedrijf uit zijn bericht te halen. Waarom word ik opnieuw door hem hierin betrokken. De man is een megalomane narcist die samen met twee anderen zijn vriendin en hun vriendin uit Waalre, anderen in een systeem luist.

Je roept uit liefde en verbinding en eerlijkheid zaken te doen. Maar ik beschik over een aangifte waarin een geluidsbestand is opgenomen waarin jij mij met de dood bedreigd, in niet mis te verstane woorden. Zolang het onderzoek vanuit het Openbaar Ministerie naar jou loopt ga ik niet met jou in discussie hierover. Ik laat justitie en andere aangewezen personen hun onderzoek doen.

Niet verschijnen op een webinar, waarin jij plek en tijd bepaalt, dat is niet altijd vanzelfsprekend, plannen is rekening houden met de tijd van anderen, mij word dit nu medegedeeld en het is geenzins een afspraak of overeengekomen.

Besteed je tijd liever aan het op orde maken van je administratie. Zorg dat je creditnota's stuurt aan de mensen die je dat beloofd hebt, stort teveel gefactureerde bedragen terug en nog belangrijker. Ga eens werkelijk vanuit verbinding en eerlijkheid werken. I. en Jij hebben geen verbinding? Ze is coach in jouw bedrijf toch ? Waarom was zo trots als een pauw eerst van haar en nu ineens van jou? Straks ga je me nog vertellen dat je uit angst voor een faillissement (wat morgen in de rechtbank voorkomt) alles vst naar je toegetrokken hebt. Zodat een vordering niet te innen blijkt te zijn? Misschien heb je een manier gevonden die ze faillissementsfraude kunnen noemen ? Misschien ben je helemaal niet zo eerlijk als dat je wilt laten voorkomen. Misschien is het beter om een afspraak in het echte leven te maken. Doe me daar dan een voorstel voor, gewoon per mail, je hebt mijn mailadres. En bij die afspraak, mag wat mij betreft iedereen zijn, AvroTros radar/ Avro Tros Opgelicht en de politie, het OM en ik beschik over een lijstje met minimaal 20 slachtoffers.

Geen laster en smaad van mijn kant, want laster en smaad is het alleen maar als het leugens zijn. En jij A. weet zelf, wie hier de grootste leugenaar is. Wie er voor kiest om de zaak te bedonderen, bedriegen en bedreigen. Als je echt open staat, dan nodig ik van harte ook de broer van I. uit, haar dochter en die 20 slachtoffers. Een aantal mensen die al eerdere bedreigingen gehad hebben en de dame waardoor dit allemaal begon. De dame die zich ten behoeve van M. (de andere game changer) die zich schuldig heeft gemaakt aan oplichting en fraude en voor wie nog een forse boete bij het AFM te betalen is.

Kom maar op, ik ga niet in een webinar, ik ga, in samenspraak met mijn advocaat, een gesprek niet uit de weg, maar wel met de TV-ploeg erbij zodat er voor ééns en voor altijd vastgelegd wordt, wat jij en je cornuiten te vertellen hebben, wat het gedraaikont is en waarom jouw liefdes partner, voor wie jij mogelijk niet meer bent dan een puppet on the stream, betrokken wordt bij die faillissementsaanvraag.

Mooie is A. dat wanneer jij met 1 vinger wijst, er nog altijd DRIE naar jezelf wijzen... kijk eens diep naar binnen en geef me dan antwoord. Maar betrek me niet in dit verhaal, want het is door jou gestart. Gezien de reacties maak je vele tongen meer los. Wie is hier nu een zogenaamde Ke-board warrior.

Twee data in de eerste week augustus, kom maar op, Avro Tros zal ongetwijfeld interesse hebben wanneer zij live bij dit "event" aanwezig mogen zijn!

 

Tot zover we houden u op de hoogte.... en zullen het vervolg en de mogelijke uitspraak hier ASAP plaatsen. Onder het motto: Wie kaatst kan de bal verwachten!

word vervolgd

Zojuist bevestigd dat de dame in kwestie omstreeks 10.00 uur door de rechtbank failliet is verklaard !!! iedereen krijgt wat ie verdiend.

Haar eigen reactie....

Tot straks, zegt hij.
De deur valt zachtjes dicht.
Ik hoor hem over de steentjes naar de auto lopen, instappen en wegrijden.
Op naar de rechtbank om na 8 jaar onze vrijheid op te halen.
Mijn maatje, mijn rots in de branding, mijn steun en toeverlaat, al 11 jaar mijn wereld.

Ga nog even slapen was zijn advies maar dat kan ik niet.
Ik ben veel te onrustig en voel spanning in mijn buik ondanks dat ik weet dat iedere uitkomst goed is en ons niets te verwijten valt.
Het is ‘het systeem’ waar wij in leven wat de grenzen voor ons bepaalt en daar hebben we ons maar aan te houden of we het er nu mee eens zijn of niet.
Genadeloos, emotieloos en respectloos word je in een hokje gestopt omdat dat veiligheid, houvast en structuur geeft, denken we.
Maar wat nou als jij niet in zo’n hokje wilt en je ontkoppelt van dat wat men normaal vindt?
Precies dat is wat wij de afgelopen jaren zijn gaan doen omdat we kiezen voor leven in plaats van overleven tussen de gestelde opgelegde regels, kaders en wetten die ons als mens dienen te beschermen maar in werkelijkheid er zijn om ons onder de duim te houden.

Inmiddels weet ik dat de verbinding met mijzelf het meest waardevolste is wat ik bezit.
Als je de onvoorwaardelijke liefde voor jezelf toelaat, heb je niets anders meer nodig en ben je vrij.
Tenminste zo voelt dat voor mij.
Vrij van oordelen, vrij van aannames, vrij van wraakgevoelens en vrij van het hokjesdenken.
Doen waar je blij van wordt is wat velen wensen maar echt weinigen doen omdat echte vrijheid buiten de gebaande paden te vinden is waar stempeltjes geen waarde of betekenis hebben.

De uitkomst maakt voor ons niet uit.
Wij hebben vanuit de chaos een leven gecreëerd vol liefde, licht en waarheid waarin geen plaats is voor angst, jaloezie, afgunst, vingerwijzen, afwijzing en opgelegde stempels.
Weet je, hetgeen je overkomt heb je niet altijd in de hand maar hoe je ermee omgaat is allesbepalend voor de rest van je leven.
Vanaf vandaag hebben wij onze vrijheid terug en zijn we klaar met iedereen die een slaatje wilde slaan uit een situatie die nu alleen maar ‘verliezers’ kent.
Wij kiezen anders.
Wij gaan dit boek sluiten.
En dan lees ik over de volle maan van vandaag.
‘Je eigen manier van leven opeisen, dat is wat je kunt bekrachtigen deze volle maan.
Neem de tijd om je terug te trekken en je te verbinden met jezelf en de maan.
Geniet van je beginnende oogst.’
#LetsCreateMomentum
Koop een moorkop en vier het!
De Liefde en het leven, jouw Leven.

Cryptoplichters promoot geen business, waarschuwt enkel tegen oplichters en malversatie. In dit geval is er een behoorlijke groep slachtoffers die bang zijn en niet hun mening durven te verkondigen. Met alles wat in ons zat brengen we kwalijke zaken aan het daglicht. Schermen met toetsbare informatie. Wij zullen blijven strijden tegen onrecht en onrechtmatige daden.

1 down 2 to go..... (zo denken wij er over)

De hierboven geschreven tekst is een opinie van Cryptoplichters. Niets van deze informatie kan gelezen of gezien worden als investeringsadvies. Wij ondersteunen op geen enkele manier de handel in crypto’s. Het kopen en verkopen van cryptocurrencies moet als een hoog-risico-profiel-investering worden gezien. Zorg dat je zelf goed geïnformeerd bent alvorens de stap te maken. Wanneer je een beperkte site ziet, die onvoldoende informatie geeft. Google het dan eens !

#DJEO Doe Je Eigen Onderzoek!

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly